ING All- Star’da “Tribünler Çocukları Destekliyor”

19 Ocak Pazar günü yapılacak ING All-Star 2020’de, Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türk Kızılay güzel bir amaçla bir araya gelecek. “Bu Maçta Tribünler Çocukları Destekliyor” sloganıyla yürütecek işbirliği sonucunda toplanan atkı, bere, eldiven gibi kıyafetler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Türk Kızılay ile Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) arasındaki iş birliği kapsamında geçtiğimiz yıl başlayan etkinlikler, 19 Ocak Pazar günü yapılacak ING All-Star 2020 organizasyonu ile de devam ediyor. “Bu Maçta Tribünler Çocukları Destekliyor” sloganıyla yürütülecek olan etkinlikte İstanbul’daki Sinan Erdem Spor Salonu’nda kurulacak Türk Kızılay standında satışı yapılacak olan atkı, bere ve eldivenler, Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Ayrıca etkinlik alanına kendi atkı, bere ve eldiveniyle gelen sporseverler de stantta yer alacak olan iyilik kolilerine yerleştirilecek ve bu bağışlar da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. TBF'nin organizasyonuyla daha önce ING Basketbol Süper Ligi takımları geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenen Kızılay Haftası etkinliklerinde, farkındalığı artırma amacıyla kan bağışı organizasyonlarına katılmış ve ING Basketbol Süper Ligi'nin altıncı haftasında tüm takımlar sahaya Türk Kızılay tişört ve pankartıyla çıkmıştı.

HABERLER

Lorbi PR İNÖNÜ CAD. GÜMÜŞ KONAK APT. NO:28/5 34437 BEYOĞLU GÜMÜŞSUYU / İSTANBUL Lorbi PR
TEL. 0212 249 45 46 FAX. 0212 249 62 12 info@lorbi.com